Lajgårdens Lafayette

Lajgårdens Lafayette

Født: 24/05-2008
ID: 208333DW0804804
Forædlingsprocent: 42,97 %

Landor SLandadelLandgraf
Novella
Fureida IIGodehard
Fureida
Classic TimeCiceroCor De La Bryere
Ligusta
KernigeWahnfried
Erni

Morlinie:
M, Derni, der gik i sporten under navnet Classic Time, er efter siegerhingsten Cicero, søn af legendariske Cor de la Bryere. Efter kun kort tid som beskeler i Holsteiner Verband, Tyskland, blev Cicero eksporteret til USA.
Derni havde selv en flot karriere i sporten, med placeringer i S-springning, inden hun indgik i avlen. Her blev hun bl.a. mor til Little Tom, GP-spring under Florian Meyer zu Hartum,
Levan, kåret i Holsteiner Verband år 2000 og eksporteret til USA samt en statspræmieret hoppe. Lajgårdens Lafayette er hendes sidste afkom. Derni var en fantastisk hoppe der blev indkøb her til stutteriet som 17-årig, udelukkende med det ønske at hun kunne nå at levere et hoppeafkom. Det fik hun og Lajgårdens Lafayette blev hendes sidste afkom, inden hun fik lov at gå til de evige græmarker.

Hoppestamme 390 har ud over en lang række kårede hingste (Chairman, Lombard, Clüver, Quick Nick I + II, El Clarimo m.fl.) også givet den internationale GP-hest Let´s Jump (Karsten Huck).
Let´s Jump er iøvrgt søn af Lafayette´s mormor.

Farlinie:
Lafayettes far er tophingsten Landor S (Landadel/Godehard/Furioso II).
Han er far til over 30 kårede sønner og et væld af internationale topheste. Landor S har selv haft en utrolig flot karriere i sporten og vandt bl.a. Bundeschampionatet i 1997. Idag er han en af Tysklands mest efterspurgte beskelere og er kåret i mere end 15 forbund.
Landor S er far til 33 kårede sønner samt 47 statspræmierede hopper.
Alene i Tyskland er han far til mere end 130 afkom der konkurrerer på S-niveau.
Bl.a. sønnen Lobster har placeringer ved ”Groβen Preisen” i Verden, Poznan og Oslo, samt flere S-sejre i Kiel og Dresden med Søren Pedersen i sadlen.
Sønnen Lauterbach var i 2004 fløjhingst ved OS-kåringen i Vechta, og i 2007 blev Lauterbach overlegen vinder af det franske championat.
I 2006 havde 12 afkom efter Landor S kvalificeret sig til Bundeschampionatet for springheste i Warendorf.
Sønnen Blue Loyd vandt med sin rytter Cian O´Connor bronze ved OL i London i 2012.
Et andet meget succesfuldt afkom efter Landor S er sønnen Leoville, som med Phlipp Weishaupt i sadlen har vundet Global Champions Tour etapen i Monte Carlo.

Kåringsresultater:

Følskue Sdr. Hygum 2008 d. 26/7 2008
Type 8, rammer 8, fundament 8, skridt 7, trav 8, galop 8, Helhedsindtryk 8

Eksteriørkåring i Sdr. Hygum 2011
Kåret i DH med bl.a. 8 i galop. Ved siden havde hun hingsteføllet Lajgårdens Cannavaro, der var i finalen ved følskuet og senere blev dyreste springføl på auktionen i Hammelev.

Lafayette er optaget i Dansk Varmblods Springhesteprogram.

Sportsresultater:

Lafayette har ingen sportsresultater.
Da hoppenstammen er stærk på præstationer og Lafayette er en fantastisk avlshoppe, har vi valgt udelukkede at bruge hende i avlen. Allerede da vi brugte Landor S på hendes mor, var håbet et hoppeføl der skulle indgå i avlen, og så heldige var vi.

Afkom

2018 – hoppe efter Franziskus (dressur)
2017 – hoppe efter Glasgow van´t Merelsnest
2016 – hingst efter Dakar VDL
2015 – hingst efter Favorit Ask
2014 – hoppe efter Ci Ci Senjor Ask
2013 – hoppe efter Cannavaros
2012 – hingst efter Cannavaros