Karina Josefsen

Karina Josefsen

Karina er uddannet veterinærsygeplejerske og har haft heste siden hun var barn.
Det har altid været springningen der trak og sidenhen kom også interessen for avl af springheste.

Karina har tilredet og klargjort hopper til kåring, egnethedstest, championater, eliteskue og auktioner samt opnået placeringer i MA-springning på landsplan. Som springrytter har hun redet heste i Herning, DSA-finaler og Mesterskaber. Hun har derfor masser af stævneerfaring og er dygtig til at vise hestene frem inde på banen.

Karina arbejder som foderkonsulent for EquiFirst og tager del i arbejdet med hestene i det omfang det er muligt.

Nu er det arbejdet med dressurhestene hun brænder for og hun har udviklet sig til en yderst kompetent og seriøs dressurrytter.


“Efter rigtig mange år i springsadlen og et par grimme fald fra ungheste, har jeg besluttet mig for, at tage dressurens svære kunst som en personlig udfordring. Jeg er virkelig blevet grebet af det, og med Jørgen som daglig inspiration og hjælp, kan jeg ikke få bedre muligheder. Den glæde det pludselig er blevet for mig at mærke, ikke kun min egen personlige forbedring, men også hestenes, har virkelig givet blod på tanden. Jeg er ydmyg, men stædig, for jeg vil blive dygtig til det her. Jeg lærer noget hver dag og sætter mig hele tiden nye mål. Jeg har købt en rigtig god lidt ældre hest, så et af målene er at finde en god unghest, jeg sammen med Jørgen, kan tage med op gennem klasserne”